U wordt doorverwezen naar Sportief Zwolle

Over Sportief Zwolle

Adverteren

Sportiefzwolle.nl is sinds februari 2010 een nieuwe website die zich richt op de gemeente Zwolle en daarbinnen het Zwolse sportleven in de breedste zin van het woord promoot. Stichting Sportief Zwolle stelt zich tot prioriteit om sportliefhebbers en -beoefenaars op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in hun stad en biedt hen daarbij de mogelijkheid om zelf mee te praten.

Online advertenties bestaan in allerlei soorten en maten. Het Internet Advertising Bureau (IAB), een kopelorganisatie van advertentiebureaus, heeft enkele vaste bannerformaten vastgelegd. Sportief Zwolle houdt zich zoveel mogelijk aan deze formaten, want deze zorgen voor transparantie, eenvormigheid en vergelijkbaarheid in de marketingwereld.

Onze tarieven zijn per e-mail op te vragen, maar veel liever komen wij een keer langs om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Wij staan ook open voor samenwerking.


Online adverteren is een effectieve manier als je het realiseren van naamsbekendheid voor je merk voor ogen hebt. Ook is het zeer geschikt om meer bezoekers naar je website of product te trekken, alsmede voor acties en verkoopdoelstellingen.

Let op!
Adverteren doe je nooit alleen! Op Sportief Zwolle word je opgenomen in een systeem met (maximaal tien) andere adverteerders waarbij de uitingen op basis van gelijkbaarheid proberen te tonen.